Липчанівський
навчально-
виховний комплекс

Ізюмської районної ради
Харківської області


Меню сайту
Категорії розділу
Бібліотека [100]
Дошкільний підрозділ [109]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Новини » Бібліотека

Звіт про проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя»

Цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя», який пройшов з 1 по 31 жовтня, сприяв реалізації основних пріоритетів Нової української школи, зокрема, формування в учнів уміння розумно та раціонально користуватися природними ресурсами, усвідомлювати роль навколишнього середовища для життя і здоров’я людини, здатність і бажання дотримуватися здорового способу життя. До пошуку ефективних шляхів розв’язання проблеми соціального здоров’я молоді повинні долучаютися й шкільні бібліотеки. Бібліотеку завжди називали аптекою душі, місцем, де лікують словом та книгою, тому важливо, щоб кожна шкільна бібліотека стала осередком збереження  та формування здоров’я  учнів. Сьогодні як ніколи потрібні нові підходи й шляхи до усвідомлення учнівською молоддю необхідності зміцнення здоров’я. В рамках місячника в бібліотеці нашого закладу було заплановано та проведено ряд тематичних заходів для молодших та дорослих школярів.

2 жовтня в рамках місячника  в нашому закладі було проведено усний журнал для школярів молодшого віку «У гармонії з собою і світом». Діти охоче прослухали повідомлення та  цікаві факти щодо здорового способу життя, із задоволенням відгадували ребуси та загадки.

 

 

10 жовтня в бібліотеці нашого закладу з учнями середніх класів було проведено гру-диспут «Духовне здоров’я дитини». В ході гри діти відповідали на цікаві запитання, відгадували загадки та складали вірші та прислівя  про здоровий спосіб життя. Гра пройшла дуже весело та змістовно, діти дізналися багато цікавих фактів про здоров’я та обіцяли якомога більше дотримуватися правил особистої гігієни.

 

                 

19 жовтня в нашому закладі було проведено тематичний флешмоб «Здоровим бути модно, стильно і красиво!». В такий спосіб хотілося ще раз привернути увагу школярів до проблематики здоровя.

27 жовтня в бібліотеці було організовано виставку дитячих малюнків на тематику здорового способу життя. Юні художники намагалися, кожен по своєму,  передати яким вони бачать здорове майбутнє для себе та своїх рідних та друзів.

Маємо надію, що цей місячник  стане для дітей поштовхом вести здоровий спосіб життя та берегти здоровя ще змалечку, адже здорові діти – це здорова, сильна , міцна, щаслива та квітуча країна…

Здоровя – це сила!

Здоровя – це клас!

Хай буде здоровя

У вас і у нас!!!

 

Категорія: Бібліотека | Додав: egnaro (31.10.2017)
Переглядів: 508 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Друзі сайту