Липчанівський
навчально-
виховний комплекс

Ізюмської районної ради
Харківської області


Меню сайту
Категорії розділу
Бібліотека [100]
Дошкільний підрозділ [109]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Статті » Новини » Дошкільний підрозділ

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

     19 грудня 2014 року на базі Липчанівського навчально-виховного комплексу було проведено семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи за темою: «Сучасні тенденції розвитку та виховання дітей старшого дошкільного віку в умовах обов’язкової дошкільної освіти».

   Присутні вихователі та ЗДНВР мали змогу спостерігати за здійсненням наступності між дошкільною та початковою ланками освіти в напрямкові фізичного виховання. Після теоретичної частини та перегляду презентації закладу учасники семінару були присутні на занятті з фізичної культури у дошкільному підрозділі завданням якого було:

  • Розучити кидання сніжок в ціль;
  • Повторити і закріпити ходьбу по гімнастичній лаві з мішечком на голові;
  • Розвивати спритність в іграх-естафетах;
  • Виховувати у дітей згуртованість та взаємовиручку.

    Другою частиною семінару було відвідування гостями уроку фізичної культури у 3 класі, на якому продемонстрували методи і прийоми розвитку та вдосконалення набутих фізичних навичок та здібностей.

     Наостанок учасники семінару відвідали виховний захід, присвячений традиціям святкування Дня Святого Миколая. Діти з радістю демонстрували гостям свої вокальні, хореографічні здібності, спритність під час веселих конкурсів та розваг. По завершенню свята на дітей чекали солодкі гостинці.

   Ще одна несподіванка чекала на дітей Липчанівського НВК. В день Святого Миколая в дошкільний та шкільний підрозділи завітали справжні Миколаї з солодкими дарунками і привітаннями. Святими Миколаями в цей казковий день були спонсори Липчанівського НВК – представники АПК «Хлібопродукт» Заїка Володимир Володимирович та Ісламов Ільяс Алавдійович.

  

Категорія: Дошкільний підрозділ | Додав: egnaro (23.12.2014)
Переглядів: 652 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Друзі сайту